Τεχνική Υποστήριξη

Η φιλοσοφία και ο στόχος της M&Tcoffees είναι να παρέχει στους πελάτες της έναν ποιοτικό καφέ συνδυάζοντας την άμεση εξυπηρέτηση, το service του μηχανολογικού εξοπλισμού και την τεχνογνωσία από το καταρτισμένο προσωπικό στο κομμάτι του καφέ και των συναφών ροφημάτων.

Στόχος της εταιρίας είναι να αποδείξει στους πελάτες της έμπρακτα το μεράκι που υπάρχει για τον ποιοτικό καφέ μέσω της εμπορίας υψηλής ποιότητας καφέ της εταιρίας Mollinari και όλων των ροφημάτων που ξυπνούν τον ουρανίσκο με εξαιρετικά εύγευστα προϊόντα.

Με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς και του καφέ και με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, η εταιρία M&Tcoffees πειραματίζεται με νέους συνδυασμούς στην παρασκευή ροφημάτων καφέ με εγγυημένα εύστοχα και εύγευστα αποτελέσματα.

Η M&Tcoffees, λειτουργεί κάτω από ειδικό management στην αγορά HoReCa & Retail, το οποίο προωθεί και υποστηρίζει τα προϊόντα με απόλυτο έλεγχο, συγχρονισμό και άψογο service.

Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα ποιοτικών προϊόντων και ένα εξειδικευμένο και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, προσφέρει στους πελάτες της ποιότητα, εξυπηρέτηση και ασφάλεια μιας υπεύθυνης εταιρίας.

Η M&Tcoffees είναι δίπλα στον καταναλωτή για κάθε πειραματισμό συνδυασμών και κοπών καφέ, εξερευνώντας νέες γεύσεις, αρώματα και ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις μέσω του τέλειου εσπρέσο!

Εκπαίδευση Προσωπικού

Η εκπαίδευση baristas είναι βασική προϋπόθεση έτσι ώστε να αποτυπώνεται όλη η τεχνογνωσία και η ασυναγώνιστη γεύση του καφέ Mollinari στο κάθε ποτήρι εσπρέσο.

Η εκπαίδευση barista γίνεται από το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας δωρεάν με στόχο την άψογη λειτουργία του κάθε καταστήματος.

Στο πακέτο της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβάνεται η συνεχής παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του καταστήματος έτσι ώστε ο κάθε πελάτης να νιώθει ασφαλής για την ποιοτική παρασκευή κάθε σερβιρίσματος καφέ.

Τεχνική Υποστήριξη

Η M&Tcoffees υποστηρίζει συστηματικά τα προϊόντα της με άριστη εξυπηρέτηση των πελατών τόσο για την έγκαιρη διανομή των προϊόντων όσο και για το εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της επίλυσης τεχνικών προβλημάτων.